Doom Patrol 2. Sezondan Yeni Posterleri Yayınlandı

Yeni sezon, yeni kanal

DC'nin yeni açtığı yayın servisi DC Universe, Titans, Swamp Thing ve Doom Patrol gibi oldukça kaliteli işler yapsa da HBO Max'ın açılmasıyla birlikte elindeki içerikleri yeni platforma taşımaya başladı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Doom Patrol diziside ikinci sezonuyla birlikte HBO Max'e geçiş yapacak dizilerden birisi. Haziran ayında ekranlara dönüş yapacak dizinin yeni sezon posterleri de yayınlandı.

Yayınlanan iki posterde de diziye yeni katılacak olan Dorothy Spinner'ı yani Niles Caulder'ın gizemli kızını net bir şekilde görebiliyoruz. Caulder'in kızının oldukça ilginç bir gücü var ve kimse tam olarak bunun ne olduğunu bilmiyor. Bilinen tek şey kızın dünyanın sonunu getirebilecek bir güç seviyesinde olduğu. Ayrıca yeni karakter Dorothy'nin dizi için Oz Büyücüsü'nden ilham alınarak ortaya çıkarıldığı açıkça belli oluyor. 

Dizide Abigail Shapiro tarafından canlandırılacak olan Dorothy'nin yanı sıra Brendan Fraser, Matt Bomer, April Bowlby, Diane Guerrero, Joivan Wade, Riley Shanahan, Matthew Zuk ve Timothy Dalton da eski rollerine geri dönmeye hazırlanıyor. Şef'in kızının etrafında şekillenmesi beklenen yeni sezon 25 Haziran'da yayınlanacak. DC'nin en sıradışı ekibinin yeni sezonu da umarım ilk sezonda yakaladığı başarıyı sürdürebilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum