J.J. Abrams, HBO Max İçin Justice League Dark Dizisi Yapacak!

Star Wars'tan sonra...

Disney'in yeni nesil Star Wars üçlemesinde iki filmi çeken ve son dönemlerin en büyük eleştirilerine maruz kalan J.J. Abrams'ın kariyeri biraz çalkantılı bir döneme girdi. Yeniden bir sıçrama yapmak isteyen Abrams'a bu kez HBO'dan büyük bir fırsat geldi. Yeni yayın servisi HBO Max için çeşitli projeler yapacak olan Abrams'ın yeni işlerinden birisi de Justice League Dark dizisi olacak. 

Abrams ayrıca The Shining evreninde geçen bir yan hikaye olan Overlook'un da yapımcılığını üstlenecek. Konuyla ilgili "Çılgın bir hayal gücüne sahip J.J. Abrams ve Katie'nin Bad Robot ekibiyle muhteşem bir işbirliğine başladık. Orijinal bir J.J projesinden daha iyi ne olabilir? Ayrıca Warner Bros.'un da bizlere ikonik Stephen King markasını ve DC Evreninin markalarını vermesi muhteşem oldu. Bunlar HBO Max için mutlaka olması gereken programlar olacak." diyen HBO İçerik Müdürü Kevin Reilly de bu birlikteliği doğruladı.

Şu an için ne Overlook ne de Justice League Dark adına bir yayın tarihi açıklanmadı. Dark serisinde tam yetkili olacak olan J.J. Abrams için DC Evreni'ne dahil olma fırsatı da doğmuş oldu. Bakalım Star Wars'ta yapılan hatalardan gerekli dersler alınacak mı? Abrams ayrıca HBO Max için Duster adında bir suç dizisinin yazarı ve yapımcısı olacak. Yeni dönemde bol bol HBO/J.J. Abrams işbirliği bizleri bekliyor. 

YORUMLAR
Srinelli
17 Nisan 2020 19:31

HBO/J.J. Abrams hic uygun degil yahu.

HBO cok iyidir. JJ cok kotu.

Parolamı Unuttum