Dota 2'ye İki Yeni Kahraman Ekleniyor

Psikopat nine ile mor Gandalf

Dota 2'nin en büyük turnuvası The International 2019'u geride bıraktık. Pek çok kutlamanın yapıldığı organizasyonda oyuna yeni güncelleme ile birlikte gelecek iki yeni karakterin fragmanı da yayınlandı.

İlk sırada tasarımı ile dikkat çeken Snapfire isimli yaşlı bir karakter bulunuyor. Alışılagelmiş kalıpların dışarısına çıkan Snapfire, ağzından ateş atabilen bir kertenkele kullanıyor. Elinde üç namlulu bir tüfek bulunduran Snapfire, kertenkelesinin üzerinde ise bir makineli tüfek kullanıyor.


Void Spirit ise, "ruh kardeşliği" adı verilen ekibin 4. üyesi olacak. Ember Spirit, Earth Spirit ve Storm Spirit'in yanına eklenecek karakter hakkında etrafta çok fazla bilgi bulunmuyor. Öte yandan karakterin Dota'nın lore'unu yakından takip eden herkesin ilgisini çektiği kesin. Void Spirit ayrıca Dota Underlords'a da eklenecek.

Elinde ilginç bir mızrak tutan yeni karakterimizin ışınlanma özelliği de bulunacak gibi görünüyor. "Outlanders" adı verilen güncelleme ile oyuna eklenecek karakterler, sonbahar aylarında oynanabilir olacaklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum