Dr. Disrespect, Hakkındaki İddiaları Kabul Etti

Yazık, çok yazık

İnternet fenomeni ve ünlü yayıncı Guy Beahm, bilinen adıyla Dr. Disrespect, dün akşam şok edici bir açıklama ile hakkındaki iddiaları doğruladı. 2020 yılında "sebepsiz" bir biçimde Twitch'ten kalıcı bir ban yiyen ünlü yayıncının, reşit olmayan biri ile cinsel içerikli mesajlar paylaştığı iddia edilmişti.

İddia, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düştü. Eski bir Twitch çalışanının ortaya attığı bu iddianın doğruluğu ise bugün resmiyete kavuştu. Dr. Disrespect'in kendi hesabından yayınladığı bir mesajda, iddiaların asılsız olmadığı resmi olarak doğrulandı.

Beahm, daha önceki yayınlarında iddialara cevap vererek Twitch ile davalık olduklarını hatırlatmıştı. Beahm yayınında "Twitch'in kendisine tazminat ödediğini" hatırlatarak bu iddiaları net bir dille yalanlamıştı. Lakin son gelen açıklamada bu iddiaların gerçekliğini öğrenmiş olduk.

Beahm yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullanıyor:

"2017 yılında reşit olmayan biriyle mesajlaştığım doğru mu? Cevap evet. Peki bu mesajların arkasında bir niyet var mıydı? Kesinlikle hayır."

Açıklamaya internet aleminden yoğun tepki geldi elbette. Bir süre yayınlara ara vereceğini de açıklayan Beahm, kendi kurduğu oyun stüdyosundan da kovulmuş durumda.

YORUMLAR
Atlas Estrella
26 Haziran 2024 19:34

Yazıklar olsun... ama her insan ikinci bir şansı hak eder, öyle değil mi?...

Parolamı Unuttum