Dr Disrespect, Twitch'i Bırakıp Mixer'e Geçme Şartını Açıkladı

Mixer, doktoru ister mi o önemli

Ninja'nın sürpriz bir kararla Twitch'ten ayrılarak Mixer'e geçmesi büyük yankı uyandırdı biliyorsunuz. Ninja'nın bu anlaşma için ne kadar para aldığı belli değil ama çok fazla olduğunu tahmin edebiliyoruz.

Ninja, Twitch yayıncılığının zirvesinde olan bir isimdi, ancak insanlar ondan ortaya çıkan boşluğu kimin dolduracağından ziyade, kimlerin Ninja'nın izinden giderek Mixer'a geçeceğini tartışmaya başladılar. Şu an en büyük adaylardan biri Dr Disrespect olarak görünüyor.

Dr Disrespect, kendi yayınında yaptığı açıklamayla parası iyi olduğu taktirde Mixer'a geçebileceğini söyledi: "Hangi platformda yayın yaptığım umurumda değil" diyen Dr Disrespect, Mixer'ın kendisine Ninja seviyesinde veya daha fazla bir teklifle gelmesi gerektiğini söyledi.

> Guy 'Dr Disrespect' Beahm, E3'te Olanlar İçin Özür Diledi


Bildiğiniz gibi Dr Disrespect'in başı Twitch kurallarıyla birkaç defa derde girmişti, son olarak da E3 2019'da tuvaletten yaptığı yayın sonucunda hesabı bir süreliğine askıya alınmıştı. Son zamanlardaki yayınlarında da Twitch'i açık açık eleştiren ünlü yayıncının Mixer'a göz kırptığını söylemek mümkün.

Ancak işe bir de diğer tarafından bakarsak, Microsoft'un aynı Ninja örneğinde olduğu gibi milyon dolarlık tekliflerle gelebileceği yayıncılardan hiçbirinin Mixer'a geçme teklifini reddedeceğini de sanmıyorum. Burada olay daha çok Microsoft'un yayın platformunda Dr Disrespect gibi tartışmalı isimleri görmek isteyip istemediğine de kalıyor.

YORUMLAR
DanteXE
13 Ağustos 2019 01:23

Bugün aklımda bu vardı. Doktorun gelmesi lazım Mixer'e iyi veya kötü adamın var kitlesi işte. Gayet sevdiğim birisi yarattığı karakter değil de kendisi olarak. Geçmişinde CoD'da çalışmasından mütevellit. Eğer geçerse Mixer'i kimse tutamaz. Ninja tek başına uygulamanın indirilme rakamını uygulama mağazalarında 1 numaraya taşıdıysa daha fazlası göz çıkarmaz. Bunlar büyükler diye haberimiz oluyor daha bir sürü yayıncı var Mixer'de zaten Youtube kökenliler oraya gidiyor.

zikinu
8 Ağustos 2019 13:33

Umarım mixer teklif falan vermez. Dünyanın en sıkıcı yayıncısı kendisi. Bir de komik de değil yaptıkları. 

berkay35destan
zikinu
8 Ağustos 2019 22:47

bu adamın en çok izlenenler arasında olduğunu değiştirmiyor ama

 

zikinu
berkay35destan
22 Mart 2020 13:44

Degistirdigini iddia ettigimi sanmiyorum. Ha su herifi komik diye izleyen kendisi komiktir o ayri.


Parolamı Unuttum