Dr. Disrespect'in Oyunundan İlk Görüntüler Geldi

Merakla bekliyoruz

Her şey ünlü yayıncı Dr. Disrespect'in güncel FPS'lere sinirlenmesi ile başlamıştı. Kısa süre içerisinde kendi oyununu yapacağını açıklayan yayıncı, Midnight Society isimli stüdyosunu kurdu. Bunun ardından ekip, yeni oyunları Deadrop üzerinde çalışmaya başladı. Birkaç ayın ardından oyundan ilk görüntüler elimize ulaştı.

Oyunun resmi sitesinden yayınlanan bilgilere göre oyuncular şimdilik sadece oyuncuların sığınağına erişim sağlayabilecek. YouTube'da pek çok oynanış videosunu bulabileceğiniz kısa demoda, oyuncular oyunun ilk silahını kullanma şansına erişiyor. Silah ile talim yapabileceğiniz bir bölge bulunuyor olsa da, asansör ile sığınağı terk ettiğinizde demonun sonuna geliyorsunuz.

Bu ilginç demo şimdilik sadece Founders Access Pass başvurusu yapan oyunculara ya da onaylanmış içerik üreticilerine açıldı. Oyunun henüz erken gelişim aşamasında olduğunu hatırlatan yapımcı, ilerleyen günlerde demonun uzunluğunu da artıracak. Unutmadan, Deadrop'un NFT ve blockchain teknolojilerini kullanacağını da belirtelim.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum