Dr. Doom Da Iron Man Oldu

Neler oluyor şu hayatta…

Marvel Comics ilginç kararların altına imza atmaya devam ediyor. All New All Different değişimi kapsamında çoğu karakterinin rengini, ırkını ve cinsiyetini değiştiren çizgi roman devi geçen ay Captain America’yı bir Hydra ajanına dönüştürerek hayranlarının büyük tepkisini çekmişti hatırlarsanız.

Daha sular durulmadan Civil War 2 sonrasında başlayacak Marvel NOW!’ın haberleri gelmeye başladı. Bunlardan ilki de Tony Stark’ın yerine on beş yalındaki siyahi bir genç kız olan Riri Williams’ın geçirilecek olmasıydı. Ancak görünen o ki Iron Man için düşünülen tek değişiklik bu değil. Çünkü Fantastik Dörtlü’nün en büyük düşmanlarından biri olan Dr. Victor Von Doom da kahramanımızın demir zırhını kuşanmaya hazırlanıyor.

Infamous Iron Man adıyla önümüzdeki sonbahardan itibaren piyasaya sürülmeye başlanacak bu yeni seri hakkında şimdilik tek bildiğimiz “Tony Stark’ın başarısız olduğu yerde, Dr. Doom başarılı olacak,” ibaresi. Böylece kendisinin o malum görselde neden Iron Man’in maskesini tuttuğu da açığa kavuşmuş oldu.

Dr. Doom’un ne planladığını, hadi onu geçtik Marvel’in ne planladığını hiç bilmiyoruz ama insanları merakta bırakıp çizgi roman satışlarını arttırmayı başardıkları bir gerçek. O değil de Tony nerede kuzum? Ondan haber verin hele…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum