Dr. Strange'in Devam Filmi Yönetmensiz Kaldı!

Peki bu kaç ihtimalden birisiydi?

Marvel Stüdyoları, 2020 yılından itibaren Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasının başlayacağını duyurmuştu. Yeni aşamada göreceğimiz filmlerden birisi de Doctor Strange'in devam filmi olacak olan In the Multiverse of Madness olacak. Şu ana kadar MCU adına Guardians of the Galaxy-James Gunn olayları hariç her şey yolunda gidiyordu. Ancak MCU'nun yeni bir problemi var.

2016 yılında vizyona giren ilk Doctor Strange filmini de yönetmiş olan Scott Derrickson, devam filmini de yönetecekti. Ancak planlar değişti ve Marvel Stüdyoları ile Derrickson'un yolları ayrıldı. Marvel cephesinden yayınlanan, "Marvel Stüdyoları ve Scott Derrickson dostça bir şekilde Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde yaşanan yaratıcı farklar yüzünden yollarını ayırmıştır. Derrickson, filmde yapımcı olarak kalmaya devam edecektir ve Scott'ın olağanüstü şekilde MCU'ya katacağı şeylere inanıyoruz." mesajı ayrılığı doğruladı. 

Başarılı yönetmen de Twitter hesabından yaptığı, "Bu zamana kadarki birlikteliğimizden dolayı minnettarım, ayrıca filmde yapımcı olarak kalmaya devam edeceğim." paylaşımıyla ayrılığı kendi cephesinden de onayladı.

Filmin planlanan vizyon tarihi 7 Mayıs 2021 ve filmle ilgili ön hazırlıklar halen sürüyor. Kevin Feige ve ekibinin hız kesmeden yeni bir yönetmeni filmin başına getireceğini düşünüyorum. Çok büyük bir sürpriz olmazsa bu ayrılık filmin vizyon tarihini etkilemez. Olası bir kötü senaryoda ise James Gunn olayında olduğu gibi Derrickson yeniden yönetmen koltuğuna oturabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum