BioWare'den Dragon Age ve Mass Effect Haberleri Var

Anthem'a biraz ara verelim.

Son günlerde harıl harıl yeni oyunları Anthem üzerinde çalışmakta olan BioWare'den gelen haberleri sıklıkla paylaşıyoruz. Ancak bu seferki haberimiz Anthem ile ilgili değil. Şirketin en çok sevilen serilerinden olan Dragon Age ve Mass Effect ile ilgili gelişmeler var.

BioWare'in blog sayfası için kaleme aldığı bir yazıda, üst düzey yöneticilerden Casey Hudson şirketin yeni Dragon Age ve Mass Effect projeleri üzerinde çalıştığını doğruladı. Çok detay vermeyen Hudson, şimdilik daha fazlasını konuşmak için hazır olmadıklarını söylemekle yetindi.

Eğer BioWare hayranı olup da Anthem haberlerinden sıkıldıysanız, ilaç gibi gelecektir bu haber size. Yalnız Mass Effect: Andromeda gibi bir başarısızlıktan sonra, hem de bu kadar kısa bir süre içerisinde BioWare'in yeni bir Mass Effect oyunu ile çıkageleceğini hiç sanmıyorum. Olsa olsa, orijinal üçlemenin yüksek çözünürlüklü versiyonu üzerinde çalışıyorlardır diye tahmin ediyorum. Dragon Age cephesinde ise her şeyin olasılık dahilinde olduğunu düşünüyorum. Serinin son oyunu Dragon Age: Inquisition oldukça başarılı bir oyundu ancak Skyrim olmaya çalıştığı için, Dragon Age ruhunu biraz kaybetmiş olduğunu düşünmüştüm oynarken. Yine de yeni bir oyun ile Thedas'a geri dönme fikri bile oldukça heyecan verici. BioWare'in bizlerden neler sakladığını oldukça merak ettiğimi itiraf etmeliyim.

Son olarak, herkesin aksine hala siz de benim gibi severek Star Wars: The Old Republic oynuyorsanız bu haber size. Hudson, oyunun yapım ekibinin önümüzdeki yıl için heyecan verici planları olduğunu belirtti. Tüm Star Wars severlere duyurulur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum