Dungeons & Dragons Filmine MCU'dan Transfer

Yapım kalitesine dair umutlar arttı

Paramount Stüdyoları, tüm dünyada çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Dungeons & Dragons masa oyunu için yeni bir film yapmaya karar verdi. Aslında stüdyo bu DND filmini çok uzun zamandır düşünüyordu ama henüz somut bir adım görememiştik. Bu duru yakın zamanda değişecek gibi gözüküyor. Filmin yapımcılarından birisi netleşti. 

Daha önce Marvel Sinematik Evreni için Iron Man, Guardians of the Galaxy, Avengers ve Spider-Man: Homecomig gibi filmlerde de yapımcı olarak görev alan Jeremy Latcham, eOne ve Hasbro'nun ardından filmin yapımcı kadrosuna dahil oldu. DnD markası adı altında daha önce çeşitli filmler çıkmış ancak başarılı olamamışlardı. Şimdi ufukta yer alan yeni film Latcham'ın da tecrübesiyle birlikte bambaşka bir seviyeye çıkabilir. 

Henüz oyuncu kadrosu belli olmayan Dungeons and Dragons filmi 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek. John Francis Daley ve Jonathan Goldstein'ın yönetmenliğini yapacağı filmin senarist ekibinde ise Michael Gilio ve David Johnson gibi isimler yer alıyor. Yeni nesil DnD filmini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum