Dwayne Johnson'a Göre Hollywood, Siyahi Bir Superman'e Hazır!

The Rock, The Paper, The Superman

Hollywood'un son 10 yıllık dönemine baktığımızda süper kahraman filmleri büyük bir etki yarattı. Hatta bu dönemi Fox'un ilk X-Men filmine kadar geriye çekebiliriz. Uzun bir süredir çizgi roman filmleri hayatımızda olunca artık bazı karakterlerin değişimine tanıklık ediyoruz. Bunlardan bir yenisi Superman olabilir mi? 

Dwayne "The Rock" Johnson'a göre siyahi bir Superman çok uzak değil. Yeni filmi olan Hobbs & Shaw'da eski bir MI6 ajanını canlandıracak olan Johnson'ın karakterinin lakabı ise "Siyah Superman". Filmin tanıtımı sırasında açıklamalarda bulunan The Rock, DC ile iyi ilişkiler içerisinde olduğunu belirtti. Black Adam filminin yapım aşamasında olduğunu belirten başarılı aktör Marvel'ın bu konuda olağanüstü bir iş yaptığını da kabul etti.


Hollywood'un süper kahraman filmleriyle ilgili konuşan The Rock, "Bence harika işler yapıyorlar. Bariz bir şekilde Marvel bu işlerin kurulumunda olağanüstü bir işe imza attı. Ayrıca bilirsiniz benim için DC de bu şekilde. Şu an Warner Bros. ve DC ile birlikte Black Adam yapıyoruz ve hepimiz bu konu hakkında oldukça heyecanlıyız." diyerek Marvel'ın hakkını teslim etti ve Black Adam filmi için umutları taze tuttu. 

Superman hakkında da konuşan Dwayne Johnson, "Belki ileride bir gün Siyah Superman görebiliriz, şu an ona bakıyorsunuz." diyerek birilerine mesaj vermiş olsa gerek.

Aslında siyahi Superman çizgi romanlarda daha önce karşımıza çıkmıştı. Earth 2'den Val-Zod ve Earth 23'ten Başkan Calvin Ellis'i görmüştük. The Rock'ın "şu an ona bakıyorsunuz" şakası bir yana dursun, kendisi zaten DCEU'da Black Adam olarak karşımıza çıkacak. Ancak yeni Superman'in kim olacağı konusunda henüz bir kesinlik yok. Michael B. Jordan gibi sürpriz isimler de bir sonraki sinematik evren Superman'i olarak karşımıza çıkabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum