Dying Light'ın Zombileri Paramparça Eden Yeni Silahları Çıktı

Devasa bir balta, hız kazandıran bir bıçak ve zombi patlatan altıpatlar!

 Polonya merkezli Techland'in geliştirdiği Dying Light'a 10 tane yeni ve ücretsiz içerik paketigelecek demiştik. Bu içerik paketlerinden ikincisi de oyuncularla buluştu. İlki ise hatırlayacağınız üzere oyuna yeni bir insan sınıfını eklemiş ve bu arkadaşların yanlarında taşıdığı özel silah (Harran Ordu Tüfeği) oyuna dahil edilmişti.

Lethal Inventions isimli bu pakette tam üç yeni silah bulunuyor ve üç silahın da kendine has özellikleri var. Bu üç silahtan ilki devasa bir balta ve zombilerin kolunu, bacağını, kafasını kestikçe çok daha sağlam vuruşlar yapmamızı sağlayan kombolara yol açıyor. Baltanın hasarı da oldukça yüksek tabii.

Diğeri ise parkur hareketleri yaptıkça hızlanmamızı sağlayan bir bıçak. Bu bıçak elimizdeyken üst üste başarılı parkur hareketleri yaparsak hız kazanıyoruz. Bu yeşil bıçağın da yine hasarı kendi sınıfı için yüksek, ancak savaş baltası gibi çok vurmasını da beklememek lazım tabii.

500 Binden Fazla Oyuncu Her Hafta Dying Light Oynuyor!

Son yeni içerik ise altıpatlar tabancalara gelmiş. Bu tabancayla beş tane kafadan vurma yaptıktan sonra bonus olarak altıncı mermi küçük bir patlama yapıyor ve zombileri parçalarına ayrıştırıyor. Kısaca alan hasarı olan ve vuruş hasarı yüksek olan bir son mermi elde ediyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum