Dying Light'ın Season Pass'i Açıklandı

Oyunlara ne gerek var, Season Pass'ler varken?!

Artık "Artık bu iş kabak tadı verdi" yazmak bile gelmiyor içimizden.

Oyunlar çıkmadan önce ileride neler yapılacağını sürekli tekrarlıyor olmaları, oyun firmalarına yarıyor mu bilmiyoruz. Bizler, zaten ailecek ön siparişe karşı olan ve "hele bir durun, önce bir tartış biçelim" diyen insanlarken firmaların daha sonra çıkacak paketleri daha da erken satma hayranlığına gözlerimiz açık bakıyoruz.

Şimdi de sırada Dying Light'ın Season Pass'i var işte. Techland'in zombili dünyadaki yeni denemesi Dying Light, bünyesinde yeni görevler, bolca ekipman ve silah barındırıyormuş.

Cuisine & Cargo: İki farklı görev barındıran bu paket bir tarafta insanları Harran'ın ünlü bir restoranına sokarken, diğer tarafta terk edilmiş bir tren yolu ambarı var. Tabii ikisi de zombilerle dolu olacak.

Ultimate Survivor Bundle: Oyuncular oyun içinde kullanılacak yedi yeni ekipmanla zombilere karşı daha sıkı karşı koyacaklar.

The Bozak Horde: Gerek tek, gerekse co-op şeklinde oynanabilen bu paket Harran Stadyumu'na sokuyor bizleri. Akın akın zombilerin üstümüze geleceği bu stadyumda da yine amaç hayatta kalmak. Bozak adındaki psikopatın kim olduğu ise ayrı bir tartışma konusu olacakmış.

20 TL'lik satış fiyatıyla Season Pass şu anda önsipariş verilebiliyor. 2 Ocak'tan sonra ise fiyatı 33 TL'ye çıkacak..

Dying Light 27 Ocak'ta PS4, Xbox One ve PC için piyasada olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum