Dynasty Warriors'un Geliştiricisi Bir Star Wars Musou Oyunu Yapmak İstiyor

'Musou da ne?' demeyin

Musou dediğimiz oyun türü, Koei Tecmo'nun Warriors serisine Japonya'da verilen isim. Warriors serisi de kendi içinde dallara ayrılmış durumda, Dynasty Warriors, Samurai Warriors falan var. Bunların Japonca isimleri Sangokumusou ve Sengokumusou, işte o 'musou' kısmı buradan geliyor.

Dynasty Warriors serisinin yapımcısı Akihiro Suzuki, bir Star Wars Musou oyunu yapmak istediğini söyledi. "Geliştirici ekibimizle tartışırken bir çok farklı IP ve çalışma gündeme geliyor. Bu tamamen benim fikrim ama şahsen bir Star Wars crossoverını çok isterdim" diyor Suzuki.

Yapımcı ayrıca Dynasty Warriors serisinin daha da devam etmesini umut ettiğini, yeni nesil konsolların gelecekteki oyunları nasıl etkileyeceğini merak ettiğini de söylemiş.

Dynasty Warriors 9 Empires'ın Steam'deki incelemeleri şimdilik pek iyi değil, 800 incelemede %48 olumlu yorum var. Ama bu durum yine de Koei Tecmo'nun farklı IP'lere Musou türünü getirme isteğini etkilememiş görünüyor.

YORUMLAR
mokanalpa
5 Şubat 2022 15:01

Balon dövee gibi düşman öldürdüğümğz sürece bu oyunların pek fazla puan alacağınıda sanmıyorum,o vuruş hissiyatı gelecek😡

Parolamı Unuttum