E3 2019 - Auto Chess Mobile, PC'ye Geçiş Yapıyor!

Epic Store'a özel olacak

Drodo’nun mobil Auto Chess oyunu PC versiyonuna kavuşuyor. Bir süredir mobil platformlarda en çok indirilen oyunlardan biri olan Auto Chess’in, “Dota Auto Chess’in” yapımcılarının ürettiği mobil oyun olduğunu belirtelim.

Hatırlarsanız Valve, Drodo ile birlikte çalışarak oyunun Steam versiyonunu geliştireceğini açıklamıştı. PC Gamer’ın konferansında tanıtılan bu oyunun ise, ortaklaşa üretilecek Dota Auto Chess’ten farklı olduğunu hatırlatalım.

Söz konusu mobil oyun, modun orijinal üreticisi Drodo'nun ellerinden çıkmış olsa da Valve ya da Dota ile herhangi bir bağı yok. Bu sebeple firmanın oyunu PC'ye portlayacak olması sorun yaratmayacak gibi görünüyor. Öte yandan Valve, bu mobil oyunun gelişimine yardımcı olacağını da açıklamıştı. 

Fakat konferansa katılan Dragonest CEO’su Loring Lee'nin, oyunun Epic Store’a özel olacağını da açıklaması Valve'ın bu kararını sorgulamasına sebep olabilir. Bakalım Valve ve Drodo arasındaki ipler bu kararın ardından gerilecek mi?

YORUMLAR
Anravs
10 Haziran 2019 22:40

1-Dota 2 modu olan Auto Chess2-Mobil oyun olan Auto Chess3-Epic Store'a özel olan Auto Chess4-Steam'e gelecek olan Auto ChessBaşka var mı?

DanteXE
Anravs
11 Haziran 2019 17:33

League of Legends yeni oyun yapıyor bu sistemde birde.


Decypher
Anravs
10 Haziran 2019 22:57

Altın yumurtlayan tavuk olduğu için GoG'a özel de satarlar belki aynı oyunu :)


Anravs
Anravs
10 Haziran 2019 22:41

Site paragrafları boşluk olarak mı algılıyor????


Parolamı Unuttum