E3 2019 – Marvel’s Avengers Sonunda Gösterildi

Sizce umut vadediyor mu?

Square Enix’in tonla JRPG sunumunun ardından paylaştığı 2 yeni oyunundan birisi de Marvel’s Avengers oldu.

Oyunda tanıdık simalar rol almış durumda. Troy Baker’ı Hulk, Jeff Shine’ı Captain America, Travis Willingham’ı Thor, Laura Bailey’i Black Widow ve Nolan North’u Iron Man rolünde görüyoruz.

Avengers; tek kişi veya co-op olarak oynanabilen bir aksiyon macera oyunu olarak tanımlanıyor. Sinematik bir hikaye anlatımının bulunacağı belritiliyor. 4 oyuncuya kadar online oynanabilecek. Yeni karakterler ve hikayeler ek bir ödeme olmaksızın sunulacak, oyunda lootbox bulunmayacak ve pay2win olmayacak. Sony ile yapılan işbirliğine atıfla PS4'e özel içerikler bulunacağının altı çizildi, ama bu içerikler hakkında bir detay paylaşılmadı.

Avengers, 15 Mayıs 2020’de PC, PS4, Xbox One ve Stadia için çıkıyor. Bakalım beklenen Avengers oyunu olabilecek mi yoksa umutları bir başka bahara mı erteleyecek. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
DanteXE
11 Haziran 2019 17:25

Abi çok kötü. Grafikler desen yerlerde. Modellemeler iğrenç, animasyonlar berbat. Karakter tasarımları uğraşsalar bu kadar kötü olurdu ancak. Yıllarca süren süreçte, onlarca dizaynda bu mu lan çıkan şeyler. Allah belanızı versin Square Enix. Zaten bu oyunları niye böyle firmalara veriyorlar anlamıyorum ki ya? Versene abi Capcom, Ubisoft, Rocksteady, Monolith falan gibi firmalara. Gidip Insomniac, Square'e niye verirsin ki? Spider-Man kusura bakmayın ama bi' Batman değil işte. WB firmalarına gayet oyun veriyor Marvel, Lego kimin sanıyorsunuz? Saçma işler yapıyor Marvel ya gereksiz şeyler valla. Watch Dogs'un yeni oyunu için Avengers'dan daha çok heyacanlanacağımı hiç düşünmezdim ama öyle oldu.

memoefe
DanteXE
12 Haziran 2019 01:45

Spiderman Arkam serilerinden daha kaliteli ve eğlenceli bence. Spiderman oyununu insomniactan başka birinde görmek istemezdim. Tabi sen farklı görüşte olabilirsin. Ama sen sanki senin görüşün tek gerçekmiş gibi konuşmuşsun, o yüzden yazdım.

DanteXE
memoefe
12 Haziran 2019 20:45

Sence* Git otur bi puanlarına bak bakalım benim söylediklerim tek gerçek mi değil mi.


Ghost AssassiN
11 Haziran 2019 15:25

Heyecanlandırmadı, ama yine de belki güzel olabilir diye de içimde hala bir umut var.Playstation'daki Spider-Man gibi bir oynanışı olabilir.Yüz tasarımları hiç iyi değil, tabi bunu önemsemeden de oynamak mümkün.Umarım oynanış Spider-Man'deki gibi akıcı ve zevkli olur da en azından o konuda tatmin oluruz.Hikaye konusunda da çığır açacaklarını zannetmiyorum.Düşük beklentiyle daha iyi bir oyun görmeyi umuyorum yani.

Signalize
11 Haziran 2019 15:12

Tasarım konusunda ciddi bir yanlışa düşmüşler. Karakter tasarımları bir çizi roman oyununda sırıtmayacak olsa da, MCU'dan alınmış/düzenlenmiş kostümlerde farklı yüzler ve sesler görmek hem çizgi roman takipçilerini hem de sinematik evren sevenleri kendinden uzaklaştırıyor.Muhtemelen MCU'nun ciddi bir kitlesi varken onları yabancılaştırmak istemediler ve kostümler konusunda oradan ilham almayı tercih ettiler. ama bu şekilde daha kötü olmuş.

Walter o`Dim
11 Haziran 2019 13:51

Düz bir çizgide ilerleyen aksiyon oyunu gibi geldi . Her karakterle farklı bir bölüm falan . Şuan google playdaki sahte oyun reklamları gibi duruyor

Akcan
11 Haziran 2019 13:45

Çok üzgünüm ama bize MCU'da ki oyuncularla ve MCU soundtrack i ile bu oyunu sunmadığınız sürece biz bu oyunu oynarken Çakmangers havası alacağız.Batman de niye öyle olmuyor diye soracak olursanız cevap gene hazır Anybody can be Batman

DanteXE
Akcan
11 Haziran 2019 17:28

Batman'in binlerce uyarlaması oldu sinemada. Bu süreden sonra kimse bunun hesabını tutamıyor- ki Arkham Knight tasarımı gayet Dark Knight'a benziyordu. Kötü abi grafikler de leş. Oyunun kendi kötü görünmese tamam deriz ama o Captain America kostümü ne ya.


Jamais Vu
11 Haziran 2019 12:52

KARAKTER TAASRIMLARI İYİ DEĞİL VE OYUNUN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL

ZaurieL
11 Haziran 2019 10:19

Karakter tasarımları ve grafik hoşuma gitmedi. Oyun da pek ilgimi çekmedi nedense. Eksik bir şeyler var gibi.

Decypher
ZaurieL
11 Haziran 2019 12:11

Sanırım MCU'daki karakterlere çok alıştığımız için bu kadro gözümüze farklı göründü. Bir de oynanışa dair pek bir şey görmedik aslında, oyunun oynanış videosu yayınlandıktan sonra daha net fikir sahibi olabiliriz.


Parolamı Unuttum