EA Access, Çok Yakında Steam’e Geliyor

Önden oyunlar geldi, sıra abonelik sisteminde

Bir süredir EA Access’in Steam’e gelişini bekliyorduk. Buna ilişkin duyuru geçtiğimiz yıl yapılmış, bu yılın bahar aylarında Steam'e geleceği müjdelenmişti. Bugün birçok Electronic Arts oyununun Steam’e gelişiyle birlikte, EA Access’in gelişinin de ilk adımları atılmış oldu. Hatta bu oyunların sayfalarında EA Access’in Steam’e çok yakında geleceğine ilişkin görsellere de yer veriliyor.

Bugün, Dragon Age Inquisition, Need for Speed, Unravel gibi pek çok EA oyununun Steam’e geldiğini gördük. Gelişlerinde %50 gibi bir indirimle satışa sunulmuş olsalar da fiyatlar yüksek. Ama EA Access bu denklemi değiştirebilir.

Halihazırda Xbox ve PS için sunulan EA Access aboneliğinde, oyun kütüphanesindeki 50 civarındaki oyuna erişim sağlanırken, EA oyunlarında abonelere özel indirim ve yeni çıkan oyunlara erken erişim gibi ek imkanlar da sunuluyor. Oyun kütüphanesinde; FIFA, NBA Live, Madden ve NHL gibi spor serilerine, Need For Speed ve Burnout gibi yarış oyunlarına, Anthem, A Way Out, Battlefield, Battlefront, Dragon Age, Mass Effect, Sims gibi gayet popüler ve Unravel, Fe, Sea of Solitude gibi düşük bütçeli yapımlara yer veriliyor.

Elbette PC cephesinde, Origin Access ile daha fazla oyun sunuluyor, ancak onun abonelik ücreti de daha yüksek. Şimdi Steam’de EA Access ile birlikte konsol cephesindeki gibi bir fırsat sunulmuş olacak.

EA Access’in geliş tarihi henüz ilan edilmedi. Ama ‘çok yakında’ ifadesinden hareketle fazla bekletmeyeceklerini tahmin ediyoruz. Bakalım abonelik ücreti ne kadar olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum