EA, 'Kadınla Erkek Aynı Sahada Olmaz Diyorsanız Ultimate Oynamayın' Diyor

O sahada kardeş kardeş maç yapılacak

EA Sports, FC24'ün özelliklerini tanıtırken tarihinde ilk defa kadın futbolcuların da Ultimate Team'de yer alacağını açıklamıştı. Bu özellik bazı oyuncuların canını sıktı, çünkü kadın futbolcularla erkek futbolcuların aynı seviyede olmadığını savunan bu oyuncular "kadınlarla erkekler aynı sahada olamaz" diye veryansın ettiler.

EA'in bu konudaki tavrı çok net. "Böyle düşünüyorsanız Ultimate oynamayıverin"

EA'in baş yapımcılarından John Shepherd, IGN'ye verdiği röportajda "Bunun hakkında çok düşündük. Dünyanın futbolun etrafında birleştirebileceğimize inanıyoruz. Ultimate Team bunun için harika bir ortam. Bu modda farklı ülkelerden, farklı liglerden, farklı takımlardan fantezi takımınızı oluşturabiliyorsunuz. Bunu (kadınlarla erkeklerin bir araya gelmesi) yapabilmek için çok iyi bir yer olduğunu düşündük." demiş.

"Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa oynayabileceğiniz farklı modlar var, örneğin takımları karşı karşıya getiren Kick Off modu. Ama Ultimate Team bize göre farklı futbolcuları bir araya getirip en iyi takımı oluşturabileceğiniz bir yer" diye devam ediyor.

YORUMLAR
gespensterpanzer
19 Temmuz 2023 22:06

//www.thesun.co.uk/sport/football/6881715/manchester-united-women-beaten-9-0-by-salford-youth-team-triggers-vile-sexist-abuse-on-twitter/ yeterince açık bence neden istemediğimiz.

Parolamı Unuttum