EA Play'de Skate 4 De Yok

Olmayanlar listelenmeye devam ediyor

Daha şunun şurasında 3 gün önce "Electronic Arts, EA Play etkinliğinde göstereceklerinden çok göstermeyeceklerini açıklamaya devam ediyor" demiştim. Şimdiye kadar gösterilmeyeceğini bildiğimiz yeni Mass Effect var, Dragon Age 4 var, Star Wars oyunu var. Bunlara bir de çok sayıda oyuncunun merakla beklediği Skate 4'ü katalım o zaman.

Resmi Skate Twitter hesabı boşu boşuna beklentiye girmememiz için "EA Play Live'da Skate 4'e dair bir gösterim olmayacak" açıklaması yaptı.

"Neeee? Aradan bir yıl mı geçti? Bu zamana kadar neler mi yaptık? Ocak ayında stüdyomuzu kurduk, ailemize süper yetenekli isimler kattık ve yeni oyun üzerinde çok sıkı çalışıyoruz. Çoğunuzun bu hafta bizden daha fazla haber almayı umduğunuzu biliyoruz ama henüz buna hazır değiliz ve perşembe günkü EA Play Live şovunda yer almayacağız. Henüz yolun başındayız ve bu işi doğru yapmaya kararlıyız, bu da biraz zaman alacak" diyor Skate ekibi.

Yine de bugün gün içinde Skate 4'e dair ufak bir şeyler paylaşacaklarmış.

Bu seneki EA Play Live'da şimdilik FIFA 22 ve diğer spor oyunları, Battlefield 2042 ve yeni Dead Space oyunu olacak gibi duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum