EA Play’in Game Pass’e Geleceği Tarih Belli Oldu

Yeni nesil için güzel bir haber daha

Microsoft geride bırakmakta olduğumuz ay içerisinde gayet dikkat çekici hamlelerle çıktı oyuncuların karşısına. Bethesda’nın da içinde bulunduğu önemli stüdyoları bünyesinde barındıran ZeniMax Media’nın satın alınması epey ses getirdi. O kadar gündem olmasa da bir diğer önem hamlesi de EA Play’in Game Pass’e dahil olacağının açıklanmasıydı.

Game Pass Ultimate aboneliği içerisinde EA Play’in de sunulması ve bunun neredeyse sadece EA Play aboneliği için ödenen tutara denk bir ücretle yapılması da esasında oyun severler adına önemli bir haber niteliği taşıyordu. Ancak bu sisteme ne zaman geçileceği ilan edilmemişti; Xbox sayfasında yayınlanan bülten ile bunu da öğrenmiş olduk.

Paylaşılan bültende EA Play’in 10 Kasım itibariyle Game Pass Ultimate abonelerine sunulacağı bilgisi veriliyor. Bildiğiniz üzere bu tarih, yeni Microsoft konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S’in piyasaya çıkış tarihleri. Yani, yeni nesle merhaba derken oyun kütüphanesini de olabildiğince genişleterek yola devam ediyor Microsoft.

Bültenin devamında Aralık ayı içerisinde de Game Pass PC abonelerinin EA Play’i kullanmaya başlayabilecekleri söyleniyor. Bu arada Ultimate aboneleri, Android cihazlarından da erişim sağlayabilecekler bu sisteme. Şu haliyle piyasadaki en iyi abonelik sistemi Game Pass diyebiliriz herhalde, öyle değil mi?

YORUMLAR
allalla
30 Eylül 2020 14:41

Dragon Age Inquisition'ı, ilk çıktığında malum yerlerden temin edip oynamıştm 1-2 saat ve beğenmiştim. Sırf bu oyunu deneyimlemek için uzatacağım sanırım aboneliğimi.

Decypher
allalla
30 Eylül 2020 15:26

Çok iyi oyun, üzerinden zaman geçti falan denmeden ilk denenecekler arasında olmalı herkes için.


Parolamı Unuttum