EA Sports FC 25’in Eylül Ayında Geleceği İddia Ediliyor

İddianın sahibi billbil-kun…

Dealabs’ten billbil-kun birçok kez sızdırdığı bilgilerle haberlerimize konu oldu. Bir süredir kendisini misafir etmiyorduk, yeni bir sızıntıyla bu açığı kapattı sağ olsun :)

Kendisini genellikle PS Plus, EGS, Game Pass oyunlarını resmi duyurudan önce açıklamasıyla biliyoruz. Ama bu sefer daha farklı bir bilgiyle karşımızda. İddiaya göre EA Sports FC 25 çok yakında duyurulacak ve Eylül ayında da oyun severlerle buluşacak.

Yine Standard ve Ultimate Edition olarak satışa sunulacağı, Ultimate versiyonunu satın alanların oyuna bir hafta erken erişim hakkı elde edeceği de söyleniyor -ki zaten bu geçtiğimiz yıllardan alıştığımız bir uygulama.

Ayrıca, ilk ve büyük ihtimalle son defa, oyun için para biriminin yeni oyuna aktarılmasının mümkün olacağı ve yeni oyunda yapılacak oyun içi satın alımlarda indirim yapılacağı da iddialar arasında. Bu imkândan EA Play abonelerinin yararlanacağı söyleniyor.

Dealabs’teki paylaşımın ardından sızıntıların devamı da geldi. PlayStation Game Size hesabından oyunun logosu paylaşıldıktan sonra, PS4 versiyonunun da geleceği ileri sürüldü.

İddialar böyle peşpeşe paylaşılmaya başlandığına göre, herhalde önümüzdeki birkaç gün içerisinde oyunun resmi duyurusu gelir, bizler de bu iddiaların ne kadar doğru olduğunu öğrenmiş oluruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum