EA Sports NHL 25’ten Yeni Bir Oynanış Videosu

Bu yılki yeniliklere göz atıyoruz

Electronic Arts'ın elinde farklı spor serileri var malum. Bunlardan birisi de NHL serisi. Bir dönemler keyifle oynadığımız oyunlardandı. Sonrasında o popülariteyi devam ettiremedi sanki. Ama kim bilir, belki günün birinde bir geri dönüşe imza atar.

Bu geri dönüş, serinin bu yılki üyesi EA Sports NHL 25 ile olabilir mi, bunu görmek için Ekim ayını bekliyoruz. Aslında 30 Ağustos'ta oyun severlerle buluşması planlanıyordu, fakat Johnny ve Matthew Gaudreau'nun 29 Ağustos'ta  trajik bir şekilde vefat etmeleri nedeniyle 1 ay kadar ertelendi. 

Çıkış tarihi yavaş yavaş yaklaşırken EA de, oyunun özelliklerine yakından bir bakış atabileceğiniz yeni bir oynanış videosu paylaştı.

Bu yılki oyunda yeni Ice-Q teknolojisi kullanılıyor. Yeni görüş kontrolünden güncellenmiş yapay zekaya birçok yenilikle ve güncellemeyle bu zamana kadarki en gerçekçi oynanış tecrübesini yaşatmayı hedefliyorlar.

Bu konuda ne kadar başarılı olduklarını 4 Ekim'den itibaren göreceğiz. Oyunun Deluxe versiyonu için ön sipariş verenlerse 27 Eylül'den itibaren oynamaya başlayabilecekler.

YORUMLAR
Mert
6 Eylül 2024 13:42

Geçenlerde PS Plus'ta var diye arkadaşla deneyelim dedik NHL 24'ü, o kadar seçenek çıktı ki spor oyunları artık eskisi gibi "2 maç atıp çıkalım" arayüzlerinden uzaklaşmış, ya da ben bu oyunlara uzak kalmışım :)

Parolamı Unuttum