EA Sports PGA Tour, Masters Turnuvası Haftasına Ertelendi

2 haftalık bir erteleme söz konusu

EA Sports bünyesinde farklı spor dallarının oyunları bulunuyor malumunuz. Gelin görün ki son yıllarda NBA için de geçerli olduğu gibi bazı serilere ara vermiş durumda. PGA Tour için bu ara biraz uzun sürdü, 8 yıllık bir ara verilmiş oldu. Ama artık yeni oyun geliyor.

EA Sports PGA Tour için çıkış tarihi daha önce 24 Mart olarak ilan edilmişti. Ancak yeni bir blog paylaşımıyla oyunun çıkışının Masters Turnuvası haftasına ertelendiği açıklandı. Oyunun erken erişim tarihi 4 Nisan, dünya genelinde resmi çıkış tarihi de 7 Nisan olarak güncellenmiş durumda.

Açıklamada, bazı ufak dokunuşlar ve bazı sahalarda 2023 tasarım değişikliklerini yansıtacak güncellemeleri yapmak üzere böyle bir ertelemeye gidildiği söyleniyor. Ama esasında oyunun çıkışını Masters Turnuvası haftasıyla örtüştürmek hedeflenmiş gibi geliyor bana, siz ne dersiniz :)

Bu erteleme makul görünüyor. Sonuç olarak golf dünyasının en önemli turnuvalarından birisi. Bu etkinliğin rüzgarını da ardına alıp iyi bir çıkış yapmayı hedeflemesi mantıklı. Böyle olacak mı, olmayacak mı, 7 Nisan’dan itibaren hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum