EA Sports, Premier League İle Anlaşmasını Yeniledi

20 Premier League ekibi ve fazlası

EA Sports, Premier League ile uzun yıllardır devam eden anlaşmasını yenilediğini açıkladı. Bu sayede Premier League'deki tüm futbolcular, stadyumlar ve fazlası EA Sports oyunlarında olmaya devam edecek.

Bu yıl EA ilk defa FIFA lisansı olmadan yeni futbol oyununu sunacak, o yüzden lisans anlaşmaları da bir hayli önem taşıyor.

EA Sports FC 24'te 20 Premier League takımının hepsi yer alacak ve bu takımlardaki tüm futbolcular, menajerler, stadyumlar, formalar ve fazlası EA Sports FC 24'te olacak. İkili arasındaki gerçek hayat girişimleri ve topluluk programları da aynı şekilde devam edecek.

Premier League yöneticilerinden Richard Masters: “Premier League ve EA Sports uzun vadeli ortaklıkları sayesinde futbol taraftarı jenerasyonlarına ilham verdi ve bunu gelecek yıllarda da geliştirmek için sabırsızlanıyoruz. Yeni EA Sports FC 24 parçası olmaktan gurur duyduğumuz ciddi bir evrim. Bunun da ötesinde varolan projeleri geliştirmeye ve heyecan verici yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" demiş.

Geçen sene ePremier League'in de beşinci senesiydi, oyuncular bu espor turnuvasına katılarak destekledikleri takımları temsil eden eşyalar kazanabiliyorlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum