EA'in Instagram Hesabı, Skate 4 İstekleriyle Doldu Taştı

Özlemedik desek yalan olur

Son Skate oyunu üzerinden geçen 9 sene bile oyunun hayranlarını yıldırmayı başaramadı. E3 2019'a geri sayıma başladığımız şu günlerde serinin hayranları Electronic Arts'tan yeni bir Skate oyunu tanıtmasını bekliyor. 

Yıllardır beklenen ve istenen oyunun geliştirildiğine dair ortada bazı ipuçları olsa da EA hiçbir iddiayı kabul etmiyor. Yıl içerisinde çıkacak kaykay simülatörü Session bu talebi dindirmeye çalışacak olsa da Skate hayranlarının yeni oyun talebi son sürat devam ediyor.

Bu kez daha organize bir şekilde EA'in Instagram sayfasına giriş yapan Skate hayranları, E3 2019 öncesinde yapılacak EA Play etkinliğini tanıtan fotoğrafın altını Skate yorumları ile doldurdu. 18.000 beğeniyi aşan gönderideki 15.000 yorumun bir çoğu yeni Skate oyunu ile ilgili.

En çok beğeni alan yorumlar arasında "bizi görmezden gelemezsiniz", "Skate 4'ü istiyoruz" gibi ifadeler bulunuyor. Bazı kullanıcılar bunu daha da ileriye taşıyarak #makeskateagain gibi hashtag'ler bile açmış. 

Hatırlarsanız E3 2018'den aylar önce Skate 4'ün kapak tasarımı ve satış fiyatı gibi bilgileri sızdırılmıştı. Oyuncular etkinlikte yeni bir Skate oyunu göreceklerine inansa da beklentiler boşa çıkmış ve Skate 4 E3 2018'de tanıtılmamıştı. Aradan geçen bir yılda oyundan en ufak bilgi duymamamıza rağmen hayranlar E3 2019'da Skate 4'ü göreceklerinden emin.

Siz neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Ghost AssassiN
16 Mayıs 2019 18:29

Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.

Hedysseus
16 Mayıs 2019 17:24

Hipopotamlar gibi bekliyoruz!

Akcan
16 Mayıs 2019 14:45

Ea için bulunmaz şart , çıkartsınlar , kaykay skini , kaykaycı vs hepsini de parayla sokarlar , isteyenler de görürler ebelerinin ........ :D He buyrun isteyin isteyin cnm :D

Parolamı Unuttum