Egosoft, X4 Foundations ile İlgili Yeni Bilgiler Paylaştı

Egosoft iddialı görünüyor, sonu hayal kırıklığı olmaz umarım...

Uzay Simülasyon oyunları içerisinde yer alan X serisinin son oyunu X4: Foundations önümüzdeki hafta oyun severler ile buluşacak. Oyunun çıkış tarihi yaklaşırken, yapımcısı Egosoft da oyun ile ilgili bazı bilgiler paylaşmış durumda.

Oyunda yer alacak başlıca özellikler şu şekilde sıralanmış:

  • Uzay Araçları: Oyunda gemiler edinebilecek ve bunları geliştirebileceksiniz. Yüzlerce gemilik bir filo oluşturabilecek, küçük boyutlulardan devasa olanlarına, uzay gemilerinizi kokpitten veya güverdeten yönetebilecek veya harita üzerinde uzaktan yönlendirebileceksiniz.
  • Araştırmalar: Işınlanma, gemi ve istasyon yapımı gibi pek çok alanda araştırmalar yapılabilecek.
  • İnşa: İstasyon ve fabrika modülleri özgürce birleştirilebilecek ve bu sayede gittikçe büyüyen bir ekonomik ve askeri tesis inşa edilebilecek.
  • Keşif: Devasa bir evren keşfedilmek üzere oyuncuları bekliyor. Nadir teknolojilere erişebilmek için maden kaynaklarını ve antik nesneleri keşfedeceksiniz.
  • Dinamik Evren: Fraksiyonlar üslerini dinamik bir şekilde geliştirip ekonomik ve askeri tehditlere karşı tepki gösterebilecekler. Her oyun, evrenin bütününde yeni ve beklenmedik dönüşümlere kapı aralayacak.
  • Detaylı Ekonomik Yapı: İster tek bir gemiyle ticaret yapın isterseniz tüm medeniyetlerle rekabete girişen bir imparatorluğa hükmedin. Her düzeyde değişimlere karşılık veren bir dinamik ekonomi söz konusu olacak.

Yapımcıların açıklamaları gördüğünüz üzere gayet iddialı. Umarım bu iddialı açıklamaların karşılığı vardır ve daha önceki oyunlarda yaşanan hayal kırıklığı tekrarlanmaz. Bu sayede oyun severler için güzel bir uzay simülasyonu tecrübesine de kapı aralanmış olur.

X4: Foundations 30 Kasım'da oyun severlerle buluşacak. Açıklamaların ne kadar gerçekçi olduğunu görmek için son bir hafta diyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum