Eidos Montreal, Fable'ın Geliştirilmesine Yardım Ettiğini Teyit Etti

Deus Ex iptal edilmişken boş kalmamışlar

Xbox Games Showcase'te Fable'ın en yeni fragmanının gösterilmesinin ardından Eidos Montreal'in Twitter hesabı da oyunun geliştirilmesinde ana geliştirici Playground Games'e yardım ettiklerini duyurdu. Böylece bundan yaklaşık iki yıl önce 'iddia' olarak ortaya atılan bilginin de gerçek olduğu ortaya çıkmış oldu.

"Fable'ın geliştirilmesini destekliyor olmaktan büyük heyecan duyuyoıruz. Unutulmaz bir macera yaratmak için Playground Games'teki yetenekli ekiple birlikte çalışmak harika bir deneyim" diyor Eidos Montreal.

Hala daha Embracer bünyesinde olan Eidos Montreal'in üzerinde çalıştığı yeni Deus Ex oyunu bu yılın başlarında iptal edilmiş ve stüdyodan çok sayıda işten çıkarma gerçekleşmişti. Eidos Montreal'in çıkardığı son oyun ise 2021 tarihli Guardians of the Galaxy oldu. Her ne kadar gayet olumlu eleştiriler almış olsa da Square Enix'in satış beklentilerini karşılayamamıştı GotG.

Bu haberle birlikte Eidos Montreal'in şu sıralar kendilerine ait bir oyun üzerinde çalışmadığı düşünülüyor, umarım Fable onlara da yeniden şans getirir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum