Elden Ring 13 Milyonun Üzerinde Satmış

Tarnished sayısı git gide artıyor

Bandai Namco, Elden Ring'in satış verilerini güncelledi ve oyunun 31 Mart 2022 itibariyle 13.4 milyon satış gerçekleştirdiğini açıkladı. 31 Mart mali yılın son günü olduğu için stüdyolar raporlarında genellikle bu zamana kadar olan satışları açıklıyorlar.

Stüdyo 16 Mart tarihinde "12 milyon Tarnished'e ulaştık" paylaşımı yapmış, Hidetaka Miyazaki de bunun üzerine "Bu kadar fazla kişinin Elden Ring oynamakta olduğunu görmek gerçekten de etkileyici. Tüm geliştirme ekibi adına yürekten teşekkür ediyorum." demişti. Demek ki Mart ayının son iki haftası içerisinde yaklaşık 1.5 milyonluk bir satış daha gerçekleşmiş ki bu da hiç fena bir ivme sayılmaz.

From Software'in bir önceki en çok satan oyunu 2016 tarihli Dark Souls 3'tü. Oyun dört sene içerisinde, 2020 itibariyle 10 milyon satışa ulaşmıştı. Elden Ring'in ise bu rekoru geçmesi sadece bir ay sürdü.

GSD satış verilerine göre Elden Ring, 2016 yılındaki The Division'dan beri Avrupa'da en büyük açılış yapan yeni IP olmuştu.

Ben de neredeyse 200 saatimi gömdüğüm bu oyunu herkese şiddetle tavsiye ediyorum sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Atlas Estrella
11 Mayıs 2022 21:51

Bence Limgrave, Lim (kol, ağacın kolları anlamında) ve grave (kabir anlamında) kelimelerinin birleşiminden oluşturulmuş. Kolkabir diye çevirdim. Gülmeyin arkadaşlar ya, ben böyle çevirdim :)

Parolamı Unuttum