Elden Ring Efsanesi Let Me Solo Her, Bir Kez Daha İsim Değiştirdi

Bu sefer hedefte Shadow of the Erdtree'nin son boss'u var

Let Me Solo Her muhtemelen Elden Ring camiasının en tanınmış ismi. Zamanında Elden Ring'de oyunculara Malenia'yı yenmeleri için yardım eden ve bunu binin üzerinde kez yaparak FromSoftware'den bile övgü (ve hediyeler) alan Let Me Solo Her, Shadow of the Erdtree'nin yayınlanmasıyla birlikte ismini Let Me Solo Him olarak değiştirmişti.

Kendisinin Let Me Solo Him ismini seçmesinin sebebi, Shadow of the Erdtree'nin üzerine kurulu olduğu boss'lardan Messmer'e karşı da oyunculara yardım etmeye karar vermesiydi. Sonuçta Messmer erkek olduğundan o da ismini Him olarak değiştirdi.

Ancak yine bildiğiniz gibi Messmer, Shadow of the Erdtree'nin son boss'u değil. Yani bu dakikadan sonra bunun spoiler'lık bir durumu kalmadı ama yine de Shadow of the Erdtree'ye dair hiçbir şey bilmiyor ve öğrenmek istemiyorsanız bundan sonrasını okumadan başka bir habere geçebilirsiniz :) Sonra uyarmadı demeyin.

Let Me Solo Him, yeni yayınladığı videosunda açıklama kısmını "Nihayet, üçleme" olarak değiştirdi ve son boss'a karşı savaşırken ismini de Let Me Solo Them olarak değiştirdi.

Videoda Let Me Solo Them'in, DLC paketinin en zorlu savaşını nasıl da büyük bir ustalıkla kolayca hallettiğini görebilirsiniz. Üstelik yine burnu bile kanamadı.

Let Me Solo Them'in kariyeri şimdilik burada sona erecek çünkü Shadow of the Erdtree'den başka Elden Ring DLC'si olmayacak. Bakalım kendisiyle bir daha ne zaman karşılaşacağız.

YORUMLAR
Atlas Estrella
12 Temmuz 2024 18:58

Hayda! Tası tarağı toplayıp hemen gidiyor mu? Birkaç bin kez falan öldürmeyecek mi?

Parolamı Unuttum