Elden Ring'de Bugüne Kadar Neredeyse 6 Milyar Boss Dövüşü Yaşanmış

Harika infografik, harika bilgiler

Bandai Namco, Elden Ring'in 1. yaşını kutlamak üzere harika bir infografik paylaştı. En çok denenen boss'lardan en çok kullanılan büyülere kadar bu bir yıl içinde neler olup bitmiş, hepsini bir çırpıda görebiliyoruz bu grafikte.

Mesela oyuncuların bugüne kadar tam 5.9 milyar kez boss dövüşü yapmış olmaları çok ciddi bir sayı. En çok denenen boss elbette ki Elden Ring'in en ünlü ismi olan Malenia, Blade of Miquella. Malenia'yı toplamda 329 milyon kez denemiş oyuncular.

Malenia'yı 281 milyonla oyunun ilk ana boss'u kabul edilen Margit the Fell Omen, onu da 277 milyonla daha Limgrave'e adımımızı atar atmaz karşımıza çıkan (ve aslında bulaşmak zorunda olmadığımız) Limgrave Tree Sentinel takip ediyor.

Oyuncular bugüne kadar 9 milyardan fazla kez ölmüş oyunda, bunun %69'unun kaynağı ise boss'lar ve NPC'ler.

Oyuncular arasında en popüler olan büyü Rock Sling'miş. Oyunu Rotten Breath dışında neredeyse hiçbir ofansif büyü kullanmadan bitirdiğim için bu beş sıradaki büyülerden sadece 5.si bana hitap etmiş açıkçası.

Siz de infografiğin detaylarına aşağıdaki resme tıklayarak erişebilirsiniz:

YORUMLAR
Atlas Estrella
21 Mart 2023 19:47

Kendimi Hidoş'a en yakın hissettiğim an, Elden Ring'i (hem de para almadan) çevirmek istediğimde "Olmaz, çevirilerle Bandai ilgileniyor" diye bir mesaj geldiği andı. Kesin Hidoş'un sekreterlerinden biri cevap verdi bana. Az daha zorlasam direkt Hidoş'tan yanıt alabilirmişim :) 

Parolamı Unuttum