Elden Ring'den 6 Saniyelik Görüntü Daha Sızdı

Saniyelerin peşinde koşar olduk

FromSoftware artık Elden Ring'in yeni fragmanını yayınlasın, oyuna dair yeni bilgiler versin diye bekleyip duruyoruz ama ne gelen var, ne giden. Hal böyle olunca da en ufak bilgi kırıntısına bile aç kalmış kurtlar gibi saldırıyoruz. Sızan son görüntü de bunun bir örneği.

4Chan'den yayınlanan ufacık bir klip var, yaklaşık olarak 6 saniye uzunluğunda. Muhtemelen önceki sızan görüntülerle aynı sunumdan alınmış, çünkü yine aynı Bandai Namco gizlilik uyarısına sahip. Eğer aynı sunumdan alındıysa bunların da yine yaklaşık bir senelik görüntü olması lazım, yani oyunun son halini yansıtmıyordur.

Ama bundan da önemli bir durum var, o da From Software'in ebeveyn firması Kadokawa Corporation'ın yayınladığı en son mali sonuç raporlarında ismini vermedikleri bazı oyunların pandemi yüzünden ertelendiğini ve yeni oyunların 31 Mart 2022'den önce çıkmasını beklediklerini söylemesi. Bu da en azından Elden Ring için "en geç seneye görürüz" dememizi sağlıyor :)

Bandai Namco'nun bu sene E3 2021'e katılacağını düşünürsek, artık orada yeni fragmanı izleme ihtimalimiz yüksektir bence.

YORUMLAR
Feyling
3 Mayıs 2021 13:43

Kanser oldum bu oyunu beklerken. Bi 4 saniye bi 16 saniye bi 6 saniye...Çıkana kadar Sekiro'yu da bitiririm diye umut ediyorum. Bi 100 lira altına insin artık god damned.  Bi de Bloodborne PC'ye çıksın. Bi de....

 

Parolamı Unuttum