Elden Ring'in Erdtree'si Ne Kadar Büyük?

Akıllardaki o soruya cevap geldi

Zaman zaman oyun dünyasında şaşırdığımız ilginçlikler ile karşılaşıyoruz. Fakat bugün sizlerle tartışacağımız şey artık bir gelenek haline gelmiş durumda. Oyunlardaki yüksek yapıların boyutlarını merak eden oyuncular, ortaya ilginç istatistikler çıkartıyor. İşte bu oyunculardan biri olan Zullie the Witch, Elden Ring'in devasa ağacı Erdtree'nin büyüklüğünü merak etmiş.

İlk olarak ağacın yer ile temas ettiği bölgeden yukarısını ölçmek isteyen YouTuber, daha sonra ağacın köklerinin de devasa uzunlukta olduğunu fark etmiş. Çeşitli yöntemler kullanan Zullie, ağacın en derin kökünden en üstteki dalına doğru bir ölçüm gerçekleştirmiş. Zullie'nin ölçümlerine göre Erdtree tam 5.048 kilometre uzunluğunda.

Bu rakam Erdtree'yi Alp Dağları'nın en büyük dağı olan Mont Blanc'ın önüne yerleştiriyor. Öte yandan Zullie'nin videoda da belirttiği gibi ağaçların yüksekliklerinin köklerden itibaren ölçülmediğini biliyoruz. Bu nedenle Erdtree'nin tam boyutu 4.452 kilometre olarak açıklanabiliyor.

Bildiğiniz üzere bundan yaklaşık bir yıl kadar önce, tam dokuz sene süren başka bir yükseklik anlaşmasını sizlerle paylaşmıştık. Bu projede oyuncular, Half-Life'ın Citadel'inin boyutlarını ölçmüştü. Fakat tüm Erdtree bile tüm ihtişamına rağmen Citadel'in boyutlarına yetişemiyor...

YORUMLAR
Atlas Estrella
20 Nisan 2022 05:57

Ağacı az sulamışlar, gübresini de eksik etmişler. Ağaç düşmanları işte!

Parolamı Unuttum