Elden Ring'in Yan Oyunu Nightreign'in Ağ Testi Kayıtları Gelecek Ay Açılacak

Oyunun küçük bir kısmını oynamak mümkün olacak

FromSoftware, Elden Ring'in co-op tabanlı, roguelike süslü yan oyunu Nightreign için bir ağ testi düzenleyeceğini açıkladı. Bildiğiniz gibi FromSoftware'in ağ testleri normal beta testler gibi oluyor ve oyunun online özelliklerini test etme imkanı buluyorsunuz.

Bu ağ testi Şubat ayında gerçekleştirilecek ve teste katılanlar da oyunun belli bir kısmını oynayabilecekler.

"Geniş çaplı ağ yükleme testleri düzenleyerek online sistemlerin çeşitli teknik özelliklerini test edeceğiz" diyor oyunun bilgi sayfasında. 

Eğer siz de herkesten önce Nightreign oynama şansını yakalamak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey 10 Ocak'ta açılacak olan kayıt sayfasından test için adınızı yazdırmak. Ağ testi sayfasında yazan bilgilere göre bu test sadece PlayStation 5 ve Xbox Series X/S kullanıcılarına açık olacak. Zaten daha önceki ağ testleri de konsol versiyonları üzerinden yapılmıştı, yani burada şaşırtıcı bir durum yok. PC oyuncusuysanız ağ testlerine uzaktan bakıyorsunuz.

Elden Ring: Nightreign ile ilgili bildiğimiz detayları şuradan okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Atlas Estrella
16 Aralık 2024 18:32

Birisi bana bunu 10 Ocak'ta tekrar hatırlatsın lütfen.

Parolamı Unuttum