Elden Ring'in Yapımı Tamamlandı

Gecikme mecikme yok, bam bam bam

From Software oyunlarını seven sevmeyen herkesin merakla beklediği, muhtemelen daha önce Souls oyunu oynamamış olanları bile türle tanıştıracak olan Elden Ring'in yapımı tamamlandı. Bu da oyunun gecikme olmaksızın tam tarihinde çıkacağı anlamına geliyor.

Normalde Ocak ayında çıkması beklenen oyun, 25 Şubat'a ertelenmişti. From Software'den Yasuhiro Kitao, "emin olun, oyunumuz 25 Şubat'ta çıkmaya hazır olacak" diyor.

Oyun dünyasında "gone gold" terimi bir oyunun yapımının tamamen tamamlandığı ve diske basılmaya hazır hale geldiğini ifade ediyor. Yani oyun şu an tamamen bitmiş durumda ve geriye sadece beklemek kalıyor.

Kitao şu anda ekibin ilk gün yaması üzerinde çalıştığını söylüyorç

Oyunun çıkış versiyonu ağ testi versiyonuna göre farklılıklar içerecek tabii ki. Level sistemi ve zindan bölgeleri aynı olsa da, eşya açıklamalarında ve düşman yerleşimlerinde değişikliklerle karşılaşacağız. Ağ testinde beş hazır karakter arasından seçim yapıyorduk, asıl oyunda ise kapsamlı bir karakter yaratma editörü bulunacak. Hatta, inanmayacaksınız ama, göze güzel görünen karakterler bile yaratabileceğiz bu sefer.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
25 Ocak 2022 17:52

Hayda rinna rinna rinna rinanay!

Parolamı Unuttum