Eleven, Street Fighter V'e Bonus Karakter Olarak Geliyor

Beşinci karakter hala sır

Dün size Twitch'in yanlışlıkla erkenden gönderdiği bülten sayesinde Eleven'ın Street Fighter 5'in son sezonunda gelecek beş karakterin sonuncusu olduğunun ortaya çıktığı haberini yazmıştım. Aslında bu iddia kısmen doğru çıktı, Eleven gerçekten de Street Fighter V'e geliyor ama kendisi son karakter değil. Capcom, bu karakteri yeni sezonunun planlanan beş karakterinden biri olarak değil de bonus karakter olarak ekleyecek oyuna.

Capcom'un Winter Update 2021 yayınında Street Fighter 5'in 5. ve son sezon güncellemesiyle oyuna ekleneceğini bildiğimiz Dan ve Rose (Street Fighter Alpha serisi), Oro (Street Fighter 3) ve Akira 'ya (Rival Schools) ek olarak Eleven'ın da oyuna ekleneceğini, ama beşinci ve son karakterin bir süre daha açıklanmayacağını öğrendik.

Eleven ismini Street Fighter 5'te Urien'in hikaye modunda duymuştuk, kendisi Twelve'in erken prototipi. Eleven'ın en büyük özelliği ise her maçın başında rasgele bir karakterin görünümüne bürünebilmesi (ve hareket setini kullanabilmesi). Eleven'ın dönüşeceği karakterler, oyuncunun açmış olduğu isimler arasından seçilecek.

Beşinci karakterin kim olacağını merak etmeye devam edebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum