Elite Dangerous: Horizons, Ana Oyun Sahipleri İçin Ücretsiz

Galaksileri keşfetmek artık daha keyifli olacak

Bundan birkaç hafta önce, Elite Dangerous: Horizons ek paketinin ücretsiz olacağına ilişkin bir haberi sizlerle paylaşmıştık. Beklenen gün geldi çattı, artık ana oyuna sahip olanlar için Horizons eklentisi ücretsiz olarak geliyor.

Elite Dangerous için gelen son genişleme paketi olan Horizons, oyunla aynı fiyata, 75 TL’ye satılmaktaydı. Ancak dün itibariyle artık oyuna sahip olanlar bu ek paketi ücretsiz olarak indirebiliyorlar; sahip olmayanlar ise, ana oyunla Horizons’ı tek bir paket olarak satın alabiliyorlar.

Horizons, epey detaylı bir ek paket. Ayrıca ücretsiz olarak sunulan sadece Horizons değil, sezon paketinin diğer içerikleri de ücretsiz. Dolayısıyla, halihazırda Elite Dangerous’a sahip olup da oyuna tekrar dönmek için bir sebep arayanlar, aradıkları sebebi buldular, oyunun sıradaki ek paketi Odyssey çıkana kadar bunlarla oyalanabilirler artık.

Henüz Elite Dangerous ile tanışmayanlar için de güzel bir fırsat, oyunu ilave içerikle ve yine eskiden satıldığı fiyatla satın alma şansları var. Olur da galaksimizin aslına sadık modellenmiş halini gezmek veya milyarlarca yıldız sisteminden birini keşfe çıkmak istersiniz, bunu yapabileceğiniz bir oyun olarak Elite Dangerous sizleri bekliyor sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum