Elseworlds Fragmanından Göze Çarpanlar

Geliyor DC'nin en büyük dizi olayı

Bu yılın Arrowverse crossoverı Elseworlds'ün çıkmasına çok az bir süre kaldı. Fragmanlarda göze çarpan detaylara şöyle bir göz attık. En son çıkan genişletilmiş fragmanı buradan izleyebilirsiniz. Batman evrenine dair çok fazla içerik bulunan fragmanlardan yola çıkarak belki bir sonraki Arrowverse'de Batman'in kendisini de görebiliriz.

Batman İşareti

elseworldsbatsignal

Barry, Oliver ve Kara'yı mutemelen GCPD merkezinin çatısında görüyoruz. Çatıda en ilgi çekici detay ise şüphesiz Bat Signal! Bu da demek oluyor ki Arrowverse evreninde ciddi bir Batman var ya da varmış. Fakat nerede olduğunu bilmiyoruz. Lakin birkaç sezon önce Cisco bir "Flash İşareti" tasarladığında bunu çizgi romanlardan esinlenerek yaptığını söylemişti, belli ki Cisco'nun hafızası biraz kötüymüş.

GCPD ile Sorun Var

elseworldsgcpd

Bu sahnede görüyoruz ki Barry ve Ollie bir grup paralı askerle savaştıktan sonra Gotham Polisi tarafındann tutuklanıyor. Belki de bu onların Arkham Asylum'a girmek için yaptıkları bir plandır?

Monitor!

elseworldsmonitor

LaMonica Garrett'ın canlandırdığı Monitor karakterini de ilk kez ciddi bir şekilde görüyoruz. DC Evreninde kadim bir varlık olan Monitor, bütün evrenleri izleyen bir karakter. Muhtemelen dizide Monitor, bizim kahramanlarımıza bazı konularda yol gösterecek.

Dr. John Deegan ve Book of Destiny

elseworldsbook

Fragmanda ilk kez Dr.John Deegan'ı görme şansını elde ediyoruz. Bir sahnede Dr. John Deegan elinde oldukça kalın ve eski bir kitap tutuyor. Bu muhtemelen Book of Destiny. Var olan gerçekliği değiştirme gücüne sahip olan bu kitap ile Monitor arasında da muhtemelen ciddi bir bağ olacaktır. Çizgi romanlarda Dr.Deegan bu kitabı ele geçirdikten sonra Dr.Destiny adı altında bir süper kötüye dönüşüyordu, bu karakterin de doğuşuna şahitlik edebiliriz. Zira genişletilmiş fragmanın başında da "Control the Destiny" yazısı ön plana çıkıyor.

Arkham'da Kaçak mı Var?

elseworldsarkham

Bir sahnede Spartan'ı birçok mahkum ile savaşrıken görüyoruz. Bu mahkumların Arkham Asylum'dan kaçan kişiler olduğunu düşünebiliriz. Zira bütün senaryo bizi bir şekilde Arkham'a bağlayacak gibi duruyor. Arkham olan yerde Batman olmazsa bazı şeyler eksik kalabilir, belki de tüm bu kargaşanın sonunda bir Batman cameosu ya da geleceğine dair bir ipucu bulabiliriz.

Elseworlds 9 Aralık'ta The Flash ile başlayacak ve 11 Aralık'ta Supergirl ile sona erecek. DC Dizi Evreni'nin bu en önemli olayında, Batman'e dair çok fazla şey gördük fakat yine kendisini göremedik, belki de dizilerden birisinde kendisiyle ilgili önemli bir bilgi öğrenebiliriz. Sizin fragmanlarda gözünüze çarpan detaylar neler? Siz hangi karakteri bu birleşmeler içerisinde görmek isterdiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum