Embracer CEO'su Saints Row'dan Hala Umutlu

Çıkış dönemindeki başarısızlığı önemsemiyor

Saints Row'un reboot oyunu Ağustos ayında oyuncularla buluştu ama gerek eleştirmenlerden gerek oyunculardan pek de geçer not alamadı. Oyunun tüm platformlardaki not ortalamaları yaklaşık 6 civarında geziniyor. OpenCritic'te ise eleştirmenlerin sadece %39'u tarafından önerilen bir oyun olduğunu görüyoruz.

Oyun PC'de Epic Games Store'a özel olarak çıktı, orada da kullanıcı forumları olmadığı için Steam'deki gibi inceleme görme şansımız yok ama genel olarak beklentileri karşılayamadığını söyleyebiliriz.

Oyun dünyasının gizli devi Embracer Group'un CEO'su Lars Wingefors ise durumu pek de önemsemediğini gösterdi.

Saints Row'un geliştiricisi Volition ve yayıncısı Plaion'un sahibi olan Embracer Group'un CEO'su "Şahsen oyunun daha iyi incelemeler almasını umuyordum. Her iki yönde de görüşler var. Bir çok oyuncu ve hayranın mutlu olduğunu görmekten mutluyum. Ama aynı zamanda bazı hayranların mutsuz olduğunu gördüğüm için de üzgünüm. Zor bir durum."

Wingefors oyunun hata düzeltmeleri ve yeni içeriklerin ardından daha iyi bir hale geleceğini de söylüyor.

"Yatırımın dönüşü bakımından diğer bir çok oyunda gördüğümüz kadar başarılı olabilecek mi? Pek sanmıyorum. Ama para kazandıracak ve bu aslında iyi bir başlangıç noktası."

Wingefors serinin geleceğinden de son derece umutlu ve oyunun çıkış döneminde yaşadığı bu başarısızlığın seriye uzun vadede duyduğu güveni etkilemediğini de söylemiş. Saints Row oldukça kendine has bir seri ve eski sevilen günlerine dönmesi çeşitlilik açısından son derece güzel olur, o yüzden Wingefors'un seriyi kestirip atmaması güzel bir düşünce.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum