Emilia Clarke, Disney+'nın Secret Invasion Dizisine Dahil Oldu

Şekil değiştiren ejderhalar mı geliyor?!

Marvel Sinematik Evreni'ne katılan oyuncu sayısı giderek artıyor. Çizgi roman evrenin en önemli olaylarından birisi olan Secret Invasion'ı sürpriz bir kararla Disney+ dizisi yapmaya karar veren stüdyo bu projeye bir film titizliğiyle yaklaşıyor. Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn daha önce MCU içerisinde canlandırdıkları Nick Fury ve Talos karakterleriyle dizide kilit rol oynayacaklar. 

Diziye son dahil olan isim ise Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen karakterini canlandıran Emilia Clarke, dizide şu an için açıklanmayan bir karakteri canlandıracak. Clarke'ın yanı sıra dizide Kingsley Ben-Adir ve Olivia Colman da rol alacak. Ben-Adir'in dizide baş kötüyü canlandırması bekleniyor. Önümüzdeki Cuma günü final yapacak olan Falcon & Winter Soldier ile birlikte ikinci MCU dizisini de arkasında bırakacak olan Disney+ şu ana kadar epey olumlu yorumlar almayı başardı.

Çizgi romanlarda Skrull vs Kree savaşı yanı sıra şekil değiştiren Skrullların dünyaya sızma macerası ve bazı karakterlerin yerine geçtiğine tanıklık etmiştik. İki ırkın savaşını zaten Captain Marvel filmiyle anlatmaya başlayan MCU, istila kısmına ise bu diziyle birlikte giriş yapacak. GoT içerisinde ejderhalarıyla terör estiren Emilia Clarke'ın istila döneminde neler yapacağını ise merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum