Enis Kirazoğlu ve Phew Phew Games, Anomaly President'ı Duyurdu

Anomaly evrenine adım adım

Phew Phew Games'in kurucularından Enis Kirazoğlu stüdyo olarak üzerinde çalıştıkları yeni oyunları Anomaly President'ı duyurdu. Kristal Piksel Oyun Ödüllerinde En İyi Konsol Oyunu ve En İyi İşitsel Sanat ödüllerini kazanan Anomaly Agent ile başarılı bir ilk oyuna imza atan Phew Phew Games yine benzer bir oyunla yola devam etmeye karar vermiş.

Anomaly President'ta gündüzleri oy toplamaya çalışan bir başkan adayısınız, karanlık basıncaysa düşmanlarını alt etmeye çalışan bir savaşçı oluyorsunuz. Grafik tarzı olarak da yine ilk oyundaki tarzın aynısını kullanmış Phew Phew Games. İlk oyunun görsellerinin ne kadar başarılı olduğunu düşünürsek (tüm piksel sanatçılarının ellerine sağlık) ikinci oyunda da bu başarı devam edecek gibi görünüyor.

Enis Kirazoğlu yeni oyunlarını duyurduğu videoda aynı zamanda Anomaly Agent'ın da bugüne kadar 60 bin satmayı başardığını duyurdu.

Anomaly President için net bir çıkış tarihi söylenmedi ancak 2025 başlarında testlere ufak ufak başlayacaklarını öğrenmiş olduk. Muhtemelen gelecek yıl içinde de oyuna kavuşuruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum