Enlisted: Reinforced'un Steam Satışları Durduruldu

Oyunun son derece kötü hali oyuncuları endişelendirdi

2021 yılında açık beta sürecine giriş yapan Enlisted, Steam üzerindeki çıkışını da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Oyuncuların uzun süredir beklediği bu gelişme, pek de hayırlı sonuçlanmadı maalesef. Çünkü geliştirici Gaijin, hızlı bir şekilde "Enlisted: Reinforced'un" satışını durdurdu.

Ortada ciddi teknik sıkıntılar olduğunu da söyleyelim. Öncelikle oyuncuların büyük bir kısmı, Enlisted: Reinforced'un "erken erişim paketini" satın alan oyunculara özel olduğunu fark etmemiş. Bu paket, beraberinde pek çok premium içerik de getiriyor.

Daha da ilginç olan detay, bahsi geçen premium ögelerin Gaijin'in kendi başlatıcısı üzerinde çok daha ucuz olması. Fakat oyuncuların asıl sinirini bozan, Gaijin hesapları ile Steam hesaplarını bağlayamıyor oluşu. Yani uzun süredir Enlisted'ı kendi başlatıcısı üzerinden oynuyor olsanız da, Steam hesabınıza geçiş yapamıyorsunuz. Böylece saatlerinizi verdiğiniz hesabınızdaki içeriklerin hiçbirini Steam versiyonunda kullanamıyorsunuz.

Kısa sürede bir özür mesajı yayınlayan geliştirici, yakın zamanda gerekli güncellemelerin yapılacağını ifade ederek Enlisted: Reinforced'un satışlarını resmen durdurdu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum