Enshrouded'ın Yol Haritası Açıklandı!

Ateş, su, toprak, tahta!

Kısa sürede 2 milyon oyuncuya ulaşan Enshrouded, 2024 yılını oldukça hareketli geçirecek. Co-op hayatta kalma oyununun geliştiricisi Keen Games, bugün oyunun 2024 yılı yol haritasını yayınladı. Ve sevgili Oyungezerler, 2024 yılı Enshrouded oyuncuları için içerik yağmuruna dönüşecek.

İlk olarak, "su"! Enshrouded dünyası farklı biyomlara, dağlara, tepelere ve vadilere sahip olsa da susuzluktan kırılır halde. Yani oyunda ne bir dere ne bir nehir ne de bir göl görebiliyorsunuz. Erken erişimdeki oyunun gelişeceği ilk nokta, "suyu" oyuna eklemek olacak. Tabii suyun varlığı ile oyuna eklenebilecek balık tutma gibi mekaniklerin de listede olduğuna inanıyoruz.

Bir diğer dikkat çekici yenilik de iklimler olacak. Şimdilik oyunda tam bir iklim döngüsü bulunmuyor. Keen Games, 2024 yılı içerisinde Enshrouded oyuncularını dünyaya daha da bağlayacak iklim mekanikleri geliştirecek. 

Yetmedi mi? Size bir tutam da NPC verelim. Yine yıl içerisinde oyuncular, buldukları köylerdeki yeni NPC'ler ile sohbet etme fırsatı bulacak. Buna ek olarak yeni düşman ve boss savaşları, hayvanlı tarım seçenekleri ve hatta Steam Deck desteği de yıl içerisinde karşımıza çıkan yeniliklerden olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum