Epic Games Store Çıldırdı; Bedavaya Tam 6 Batman Oyunu Birden

Önümüzdeki hafta da Everything ile Metro 2033 geliyor!

Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyasında bu hafta yeni bir zirveye ulaştı dersek herhâlde abartmış olmayız; tam 6 Batman oyununu birden ücretsiz olarak paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta paylaşılan görsel de böyle bir adım atabilecekleri akıllara gelmişti ama çok yüksek bir ihtimal verilmiyordu. Epic öyle düşünmüyormuş demek ki:)

Bu hafta boyunca Batman: Arkham Collection ve Lego Game Trilogy’yi ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Arkham serisi, süper kahraman oyunları denildiğinde ilk akla gelen seri olsa gerek. Arkham Asylum ve Arkham City 91, Arkham Knight ise 70 Metacritic ortalamasına sahip.

Arkham Knight’ın diğerlerine göre düşük olmasının nedeni PC portunun sorunlu çıkışıydı. Hatta o dönemde bir süre satıştan çekilmiş, sorunlar çözüldükten sonra tekrar çıkış yapmıştı. Dolayısıyla bu puan yanıltıcı olmasın, son hali daha yüksek bir notu hak ediyor. LEGO oyunları ise bildiğimiz LEGO oyunları işte.

Bu oyunları 26 Eylül tarihine kadar Epic Store kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise, Everything ile Metro 2033 olacak. Gayet güzel gidiyorlar, sizce de öyle değil mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum