Epic Games Store'da Artık Arama Yapmak Mümkün

Bebek adımları

Epic Games dijital oyun satış mağazasına nihayet beklenen özelliklerden birini ekledi ve artık sayfa üzerinde oyun araması yapmak mümkün. Başlarda az sayıda oyun varken belki çok da önemli görünmeyen bir özellikti ama oyun sayısı artmaya başladıkça aranılan oyunu bulmak da iyice zorlaşmaya başlamıştı.

Elbette insan bu kadar basit bir özelliğin daha en baştan var olması gerektiğini düşünüyor. Sergey Galyonkin ise gelen eleştiriye "ilk başta sadece üç oyunumuz vardı, arama çubuğuna gerek yoktu" şeklinde cevap vermiş. Şimdi sırada oyunların sayfalara ayrılması var herhalde. Oyun sayısı biraz daha arttığında 'sayfalar' gibi yeni özelliklerin de geleceğini söylüyor Galyonkin.

Şahsen ben de geçen haftaya kadar aradığım bir oyunu bulmak için Epic Games'in sayfasında oyunu bulana kadar dolaşmak yerine Google'a yazmayı tercih ediyordum. Bu tür basit ama kullanışlı özelliklerin eklenmesi için oyun sayısının artmasını beklemeseler ne güzel olur aslında. Daha kayıtları bulut sunucusunda tutma, başarımlar, yorumlar, haberler vs bir çok özellik görmeyi bekliyoruz oyuncular olarak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum