Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi Bedava Shenmue 3 ile Başladı

Sızıntı doğru çıktı

Geçtiğimiz hafta sizlerle bir sızıntı haberi paylaşmış; Epic Games Store’un Yılbaşı Tatili İndirimi 2021 kampanyasının 16 Aralık akşamından itibaren başlayacağı, bu kampanya süresince her gün bir ücretsiz oyun verileceğini ve bu 15 oyunluk listenin ilk üyesinin Shenmue III olabileceğini aktarmıştık.

Öyle de oldu; bu akşam itibariyle beklenen kampanya başladı ve ilk ücretsiz oyun Shenmue III olarak açıklandı.

Shenmue serisi, kendine has kitlesi olan serilerden. İkinci oyunun ardından uzun bir nadas dönemi geçiren seri, 2 yıl önce 3. oyununa kavuşmuştu. Öyle kendinden çok bahsettirecek bir oyun olamadı belki ama hayranları için nostaljik bir tecrübe sunduğunu söylemek mümkün.

Epic Yılbaşı Tatili İndirimi de başladı. Ve o çok sevilen 60 TL indirim kuponu da yeniden geldi. Yine 80 TL ve üzerindeki oyunları satın alırken kullanabileceğimiz bu kuponlar her alışverişten sonra yenileniyor. Güzel indirimler var, onu da sonraki haberlerimize bırakalım.

Shenmue III’ü yarın akşam (17 Atalık) saat 19:00’a kadar Epic Games Store hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bir sonraki gizemli oyun hangisi olacak, yarın akşam hep birlikte öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum