Epic Games Store’da Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı

Önceki kadar büyük olmasa da göz atmakta fayda var...

Epic Games Store, ilk Cadılar Bayramı kampanyasını başlattı. Önceki indirimde ülkemiz açısından epey avantajlı fiyatlar vardı, sudan ucuz denilecek fiyatlara satılan oyunlar bulunuyordu. Bu sefer o kadar büyük indirimler söz konusu değil. Ancak yine de güzel fırsatlar bulunuyor.

Bu yılın üzerine konuşulacak oyunlarından birisi olduğunu düşündüğüm Control 99 TL’den 74,25 TL’ye inmiş durumda. Cthulhu mitosuna ilgi duyanların göz atabilecekleri The Sinking City için de benzer bir durum söz konusu.

Normal fiyatları 70 TL olan Heavy Rain ve Beyond Two Souls 56 TL’ye satılıyor kampanya dönemi boyunca. Zombi oyunlarını sevenler için; The Walking Dead: The Telltale Definitive Series 79 TL’den 55,30 TL’ye, World War Z 119 TL’den 68 TL’ye inmiş.

Epic Store’un Cadılar Bayramı kampanyası 1 Kasım’a kadar devam edecek. Listedeki oyunların tamamını şu sayfada görebilirsiniz.

YORUMLAR
sSnake
21 Ekim 2019 13:38

Bu arada, Epic Games geçen Batman oyunlarını ücretsiz dağıttığında bildiğinz üzere Batman Arkham Knight sadece ana oyunu içermekteydi ancak sonradan Season Pass DLC'leri de eklenmiş. Eğer geçen ay ücretsiz bir şekilde oyunu edinen ve sonrada "ama DLC'ler yok" diye buruk hisseden varsa artık sevinebilir.

Parolamı Unuttum