Epic Games Store’da Önümüzdeki Hafta Batman Rüzgarı Esecek

Bu haftanın ücretsiz oyunu Conarium…

Epic Games Store ücretsiz oyunlar kampanyasına bu hafta Conarium ile devam ediyor. Normalde bir sonraki haftanın oyun veya oyunları da paylaşılırdı. Ama bu sefer gizemli bir paylaşım yapmış durumdalar. 19-26 Eylül’de paylaşılacak oyun(lar) için ??? yazılıyken kullanılan görselde Batman oyunlarından bir kolaj görüyoruz.

Görsele bakıldığından gerek Batman Arkham oyunlarından gerek Lego Batman oyunlarından görsellere yer verildiği görülüyor. Dolayısıyla bu oyunlardan biri (veya birkaçı) verilebilir. Ama hangi oyun(lar) olacağına ilişkin net bir işaret yok. Kullanılan görselin isminde geçen WB_Batman ibaresinden hareketle Warner Bros oyunlarından birisinin paylaşılabileceği sonucuna varmak mümkün.

Bu haftanın ücretsiz oyunu Conarium’u 12-19 Eylül tarihleri arasında Epic kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın Batman’i hangisi olacak bakalım. Tahminlerinizi alalım:)

YORUMLAR
fatih
13 Eylül 2019 01:44

Hocam bi sıkıntı yok değil mi sitede. Girebiliyorum da o yüzden merak ettim. 

sSnake
12 Eylül 2019 21:17

Toplam altı oyunu da (üçü Lego Batman ve Rocksteady'nin Arkham serisi) bir defada verme olasılığı Batman'in 80'ci yıl dönümü dolayısıyla makul bence. 17 Eylül itiberiyle Steam yeni arayüze kavuşacakken dikkat çekmek isteyebilirler. Belki de altı oyun arasından biri Lego biri de Arkham oyunu olmak üzere ikişer oyunla sınırlandırırlar seçimi. Ancak her türlü İkiden fazla seçenek sunulması yüksek ihtimal, soru işaretleri eşliğinde WB'un Batman için hazırladığı 80'ci yıl dönümü görseli üzerinde oynama yapıp belli oyunların görsellerini öylesine koymamışlardır.

Parolamı Unuttum