Epic Games Store’da Önümüzdeki Hafta Circus Electrique Bedava

Yanında 100$ değerinde Firestone paketi de verilecek

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyasında bu hafta Orcs Must Die! 3’ün verileceği açıklanmıştı. Dün akşam bir de Cat Quest II’nin eklendiğini gördük. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunuysa Circus Electrique olarak açıklandı. Bir de Firestone için 100$ değerinde içerik paketi verilecek.

Circus Electrique, sayfasındaki tanımla “kısmen hikâye odaklı RYO, kısmen taktik oyunu, kısmen sirk yönetimi" şeklinde özetlenebilecek bir oyun. Londra sakinleri gizemli bir şekilde katillere dönüşüyorlar, onları durdurmak da sizlere düşüyor.

Önümüzdeki hafta verilecek Firestone paketinde elmaslar, sandıklar, avatarlar, karakter görünüm paketleri yer alıyor. Tutup gerçekten de 100$ veren var mıdır böyle bir pakete, bilemem. Ama oyunu oynayıp da biraz renklendirmek isteyenlerdenseniz, EGS paketi de bu konuda size yardımcı olabilir.

Bu haftanın oyunları Cat Quest II ve Orcs Must Die! 3’ü 9 Mayıs akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunu Circus Electrique’i ise 9-16 Mayıs tarihleri arasında EGS oyun kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum