Epic Games Store’un Sıradaki Oyunları – Beyond Blue ve Never Alone

Güzel 2 tercihle devam ediyor EGS...

Epic Games Store’un haftalık ücretsiz oyun kampanyasında bu hafta Mordhau ve Second Extinction verilirken, önümüzdeki hafta da yine 2 oyunla devam edileceği, Never Alone (Kisima Ingitchuna) ve Beyond Blue’nun ücretsiz olacağı ilan edildi.

Beyond Blue; bence hakkı yeterince teslim edilmemişler kategorisine girebilecek bir oyun. Evet, öyle muhteşem oyun mekaniklerinden falan bahsedemeyiz belki ama hem oynarken yaşattığı huzur hem okyanuslara ve okyanus canlılarına dair sunduğu bilgilerle, bence en azından bir şansı hak eden oyunlardan. İçerdiği mini belgeselleri de izleyin derim.

Önümüzdeki haftanın 2. oyunu olan Never Alone da severek oynadığım bir başka bağımsız yapım. Alaska yerlilerinin kültürüyle ilgili bu oyunda, kahramanımız Nuna isimli bir kız; kendisi, kabilesini ve bildikleri her şeyi tehdit eden bir felaketi sonlandırmaya çalıştığı bir maceraya atılıyor yanında beyaz bir tilkiyle birlikte. Farklı kültürlere dair bilgiler edinmekten hoşlanıyorsanız, bu oyuna da göz atmanızda fayda var. Ayrıca bu oyunda da yine mini belgeseller yer alıyor. Zaten 2 oyunun yapımcısı da aynı ekip ve oyunları bilgi paylaşmanın bir aracı olarak kullandıklarını söylemek mümkün. Bu yönüyle her iki oyuna da ayrı bir önem atfediyorum kendi adıma, güzel bir örnek teşkil ettiklerini düşünüyorum.

Bu haftanın oyunları Mordhau ve Second Extinction’ı 20 Nisan akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Beyond Blue ve Never Alone’u ise, 20-27 Nisan tarih aralığında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sonraki hafta da 2 oyun gelir mi, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum