Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu Borderlands 3!

Tahminler tuttu…

Epic Games Store’un ücretsiz vereceği oyunlar normalde 1 hafta öncesinde açıklanır. Ama kampanya dönemi oyunlarında bir istisnaya gidip “Gizemli Oyun” demekle yetinirler ve bizler de o gün geldiğinde hangi oyunun ücretsiz olarak verileceğini öğreniriz.

Yine böyle bir döneme gelmiş bulunuyoruz; Epic Mega İndirim 2022 kampanyası başlarken, güzel de bir sürpriz geldi; 1 hafta boyunca Borderlands 3 bedava veriliyor.

Borderlands serisinin looter-shooter denildiğinde akla gelen ilk serilerden birisi olduğuna herhalde şüphe yoktur. Serinin 3. oyunu da bu konuda fena bir iş çıkarmamış, beğenilen bir oyun olmuştu. Epic Games Store da, “Halen oynamamış olanlar varsa bu güzellikten mahrum kalmasınlar” diye düşünmüş olsa gerek; 1 hafta boyunca bedava olarak dağıtılıyor :)

> Borderlands 3 - İnceleme

Öte yandan Epic Games Store’da Mega İndirim kampanyası da başladı. Geçen yılların kupon kampanyasını değiştirmişler, artık 200 lira ve üzeri alışverişinizde kullanabileceğiniz %25 indirim kuponu tanımlanıyor kullanıcılara. Daha önceki kuponlar daha avantajlıydı tabii, yine de indirimlerin üzerine ekstra %25 indirim de fena sayılmaz, öyle değil mi?

Epic Games Store’un sıradaki ücretsiz oyunu da “Gizemli Oyun” olarak gösteriliyor, yine böyle büyük bir sürpriz yapacaklar mı yoksa daha orta halli bir oyun mu gelecek, önümüzdeki hafta hep birlikte göreceğiz. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum